Кои сме ние?


Image

Постоянна гама от над 2000 продукта, произведени от безопасни материали


Image
Най-голямата дистрибуторска компания за детски играчки в България

Image
Дистрибуторска мрежа покриваща търговски обекти в цялата странаВ Лимекс Тойс може да откриете конструктори Best Lock, пъзели Dino и Prime 3D, коли с радиоуправление Rastar, метални коли Kinsmart и още играчки с марки: Mattel, Hot Wheels, Barbie, Matchbox, Cars, Fisher Price, Enchntimls, Playmobil, Grafix, Dema stil и много други.Лимекс Тойс е най-голямата дистрибуторска компания за детски играчки в България. Създадена през 1994 година, Лимекс Тойс не спира развитието си и в днешни дни е една от най-големите фирми вносители на детски играчки в България.Лимекс Тойс работи с добре организирана дистрибуторска мрежа покриваща цялата страна. Можете да ни откриете в Shell, Метро, Лукойл, Газпром, Orange, Ciela, Детски парти център „Лиани“, Ресторант-пицарии „Лъчони“ и други.

Над 2000 продукта за Вашите деца0+
детски аксесоари

0+
детски играчки

0+
ученически пособия
и още...


За да се превърнем в една от най-големите фирми вносители на детски играчки в България, през годините ние развихме дистрибуторска мрежа покриваща цялата страна. Така играчките на Лимекс Тойс достигат в малки, средни и големи магазини за играчки, както и големи търговски вериги в почти всички точки на страната. Наши патньори са едни от най-големите вериги в страната като: Shell, Метро, Лукойл, Газпром, книжарници Orange, Ciela и други.
Лимекс Тойс поддържа постоянна гама от над 2000 продукта, които са екологично чисти и произведени от безопасни за децата материали. Това са играчки и аксесоари за бебета и деца: дървени, пластмасови, плюшени, метални, механични, интерактивни, креативни; играчки за игра на открито: скейтбордове, ролери и много други. Горди сме, че Лимекс Тойс е официален представител на редица любими марки играчки за Вашите малчугани.