Фигурки „Леденото кралство“ – 2 бр.

16.85 лв.

2 бр. пластмасови фигурки, подходящи за деца над 3 год.

Размер на фигурките: 10 см.

Код: 37866 Категории: ,

Описание

2 броя пластмасови фигурки на ледени принцеси за деца над 3 год.

Сподели: